school - Reisverslag uit Banjul, Gambia van Kitty Winsen - WaarBenJij.nu school - Reisverslag uit Banjul, Gambia van Kitty Winsen - WaarBenJij.nu

school

Door: Kitty

Blijf op de hoogte en volg Kitty

25 September 2006 | Gambia, Banjul

Vandaag het eerste dagje school erop zitten. Ik was keurig (echt Europeaans) op tijd terwijl iedereen te laat was. Abou, de manager van de school, was er nog niet. Hij heeft alle sleutels. Kortom wachten maar... Om even voor 10.00 komt hij aan. Hij had een sterfgeval in de familie en daarom was hij zo laat. Kan gebeuren.

De kinderen en leerkrachten reageerden allemaal heel vriendelijk en accepteerden gelijk dat ik er was.

Omdat we niet in de oorspronkelijke klassen verdeeld waren, kan ik nog niet veel zeggen over het lesgeven. Vandaag was het meer improviseren. Morgen gaat alles wel zoals het hoort, zeggen ze. Dan kan ik er meer over zeggen. Vrijdag probeer ik weer te mailen met meer details over de school.

• 25 September 2006 - 18:32

Alied:

ken je de term "gambian maybe time"niet???
    Het duurt echt een paar weken voordat alles een beetje loopt. En dan komt het suikerfeest, moet iedereen weer een week uitrusten!!
    Sterkte
    liefs Alied

• 25 September 2006 - 19:13

Ludieks@mac13.:

ja je zult wel moeten wennen aan de gambiaanse tijd. Hoe reageerden de Kinderen? Net als wanneer je uit een bus stapt of zijn ze toch wel europeanen gewend? Ik denk dat alles even tijd nodig heeft om zowel jij als de anderen aan elkaar te laten wennen. Veel succes op de school. Ludi