po box - Reisverslag uit Banjul, Gambia van Kitty Winsen - WaarBenJij.nu po box - Reisverslag uit Banjul, Gambia van Kitty Winsen - WaarBenJij.nu

po box

Door: Kitty

Blijf op de hoogte en volg Kitty

07 Oktober 2006 | Gambia, Banjul

Groetjes uit The Gambia

• 11 Oktober 2006 - 15:00

Astrid:

heey kit,
    ik weet niet of je je mailbox bij houd, maar zou jij ff me mailtje kunnen lezen en me laten weten als je het hebt gelezen!!

• 11 Oktober 2006 - 15:00

Astrid:

heey kit,

• 14 Oktober 2006 - 12:51

A Roovers:

hallo kitty mischien een rare vraag maar ik wilde je vragen of je mischien zo vriendelijk wilde zijn om voor mij malaria pillen van de naam daraprim die zijn alleen in gambia te verkrijgen zou willen opsturen ik doe natuurlijk alles vergoeden bij voorbaat hartelijk dank ag roovers colijnstraat 12 4812jh breda holland

• 21 Oktober 2006 - 13:42

Oma Rie:

kitty,begrijp dat het nog
    goed gaat,alleen moeilijk
    met bericht versturen.mij lukt het ook niet altijd.
    hier gaathet zoals altijd.
    stil.lianne is op weg met vriendin naar canada,voor 1 week,naar andere vriendin
    1nov.krijgen fer en heleen de sleutel van hun huis in berkel.ben nieuwsgierig.met
    kevin gaat het ook prima.dit is hetweer
    groetjes en liefs van oma

• 29 Oktober 2006 - 16:14

Oma Rie:

na veel zoeken weer een woordje.gaat het nog naar wens enlukt het met de kinders.krijg je ook straks vakantie.datheb je vast wel nodig.ik denk aan je.veel sterkte.het is goed werk wat je doet.
    liefs en groet oma