afscheidsfeestje
Door: Kitty
Blijf op de hoogte en volg Kitty
22 Augustus 2006 | Nederland, Zoetermeer
Ja, nu gaat het aftellen echt beginnen. Zondag heb ik van veel mensen al afscheid genomen. Het was lief dat zo veel mensen kwamen. De rest van de dagen dat ik nog hier ben, kan ik nog even gebruiken om ook van andere mensen afscheid te nemen. Snik snik!
Nu krijgen we nog het probleem van het inpakken van de koffer. Natuurlijk neem ik weer veel te veel mee. Dus dat neemt ook nog wel wat tijd in beslag. Oef!
En ik ben aan het genieten van alle dingen die ik moet missen. Zo gaan we vanavond naar de Mac Donalds (dat moet ik een jaar lang missen!), ik moet nog poffertjes eten en ik ga vrijdag bij omie en opa van heerlijke oma-soep smullen!
22 Augustus 2006 - 21:19
Erica:
he kitty
hopelijk heb je lekker gegeten bij de mac. Geniet nog maar even van al het lekkers hier in nederland en de mensen om je heen....(morgen alleen lucje dus kan je in alle rust nog even afscheid van hem nemen)
goeie laatste dagen en we zien elkaar deze week nog.
groetjes van de lelieveldjes -
26 Augustus 2006 - 20:05
Gillian:
hai kitty ik zit nu tegenoverje bij mij thuis de scrabbele spelen Gezillig ! Ik zal je wel heel erg missen ook meet jou de spelletjes spelen
xxxxx Gillian -
28 Augustus 2006 - 17:56
Petra Collega Pius-X:
Hoi Kitty,
We wensen je een hele fijne reis met heel veel mooie momenten!!
geniet ervan en we lezen je mail dus blijven op de hoogte!
Groeten van alle collgega's!!
doei!
Petra