klaar! - Reisverslag uit Zoetermeer, Nederland van Kitty Winsen - WaarBenJij.nu klaar! - Reisverslag uit Zoetermeer, Nederland van Kitty Winsen - WaarBenJij.nu

klaar!

Door: Kitty

Blijf op de hoogte en volg Kitty

27 Augustus 2006 | Nederland, Zoetermeer

Okee, nu ben ik echt klaar. Ik heb iedereen gedag gezegd, alles gegeten wat ik wilde, mijn koffer is ingepakt (en natuurlijk iets te zwaar) dus ik kan gaan.

Maandag om 17.10 uur vliegen mamma en ik weg. Dus zie je een oranje vliegtuig overkomen... zwaaien!

Dank je wel voor alle goede zorgen en wensen die ik gekregen heb. Met jullie steun zal het vast lukken.

Hou me maar op de hoogte van alle dingen in Nederland en doe geen gekke dingen die ik ook niet zou doen.

Dikke kus aan iedereen!!!

• 28 Augustus 2006 - 05:10

Pieter:

Goeie vlucht, veel plezier en.... maak je droom waar!!
    veel liefs en een dikke kus

• 28 Augustus 2006 - 08:08

Omie En Opa:

Het allerbeste en hou je taai.
    Opa zei: "Tot volgend jaar".
    Rustige reis voor allebei.
    Dikke kus.
    Omie

• 28 Augustus 2006 - 08:20

Astrid:

heel veel plezier in gambia!! goeie reis, en genier er van!
    En ik blijf je volgen natuurlijk :)

• 28 Augustus 2006 - 08:46

Marijke En Cor Korpel:

Goeie reis en veel plezier in gambia.
    Oranje vliegt weg(was ook om te huilen dat voetballen hihi) ;).
    André maakt het goed is hard werken daar(meer dan 12 uur per dag) maar heeft het goed naar zijn zin en leert erg veel.
    Hij is nu onderweg van Thailand richting Singapore.
    Ik hoop voor je dat jij het net zo naar je zin krijgt als de berichten die ik van andre krijg.
    Kusjes Cor en Marijke

• 28 Augustus 2006 - 10:06

Lieke:

Veel plezier daar en tot volgend jaar!! Kusjes!!

• 28 Augustus 2006 - 20:46

Ingrid Jansen:

Eindelijk in het vliegtuig, geniet van de reis en alles wat nieuw is ! Doe je moeder de groetjes en tot mails

• 29 Augustus 2006 - 20:08

Gilllian:

IK MIS JE NU AL !
    Ga nu ook 3 daagen weg op wendagen ! Veel plezieer in Gambia
    heel veel x-jes Gill

• 30 Augustus 2006 - 14:05

Joss:

Kreeg net een mail van Jos dat jullie goed zijn aangekomen. Ga vreselijk genieten deze week met z'n tweetjes en daarna is het aan jou Kitty!, maak er iets heel moois van.
    Liefs
    Joss

• 30 Augustus 2006 - 14:56

Alied:

welcome in The Gambia. Feel free and be nice. Hoop dat je een heel fijne en leerzame tijd zult hebben. wil je contact opnemen met Abou ivm het beginnen van de school. Het is verkiezingstijd, dus mgl. wat later beginnen.
    Kun je nog goed acclimatiseren!!
    liefs Alied

• 07 September 2006 - 09:14

Studente Uit Leuven:

Ik wens u een heel goede reis toe. Ik zal hierop zeker alles volgen want in maart 2007 kom ik met 2 klasgenoten stage doen in Gambia. Dus mijn interesse over uw ervaringen is zeer groot.

Veel succes

• 08 September 2006 - 19:34

Erica:

He Kitty,
    We hopen dat je start in gambia goed is nu je moeder alweer in nederland is.....

Met Joya en Lucas gaat alles prima, Luc doet zijn eerste pogingen om te gaan staan. Joya is nog helemaal vol van jou vertrek, tijdens de vakantie wilde ze een aantal keer naar huis omdat ze bang was dat ze net zo lang weg moest blijven als Kitty....

He de groetjes van ons allemaal en een dikke kus van Joya en Lucas

• 10 September 2006 - 20:20

Omie:

Vandag was tante Cadia jarig (94)
    Daar heb ik ook Els ontmoet. We hebben heel gezellig gepraat en ze is vast van plan om in het voorjaar naar Gambia te komen.
    De hartelijke groeten ook van opa

• 15 September 2006 - 12:48

Ludieks@mac13.:

14 sept. Het gaat goed met Kitty. Over 10 dagen gaat ze met de school beginnen. Verder luiert ze wat rond.
    mamaLudi