kotu police station
Door: Kitty
Blijf op de hoogte en volg Kitty
01 December 2006 | Gambia, Banjul
Om mijn visum te verlengen moest ik naar het kotu police station. Met het visum is alles goed verlopen, maar wat ik daar zag schokte me wel.
In het politiebureau zijn twee houten deuren met hangsloten en een miniraampje. Dat zijn dus de cellen. Toen ik dit zag schrok ik wel. Ik zag een jonge man met zijn hand door het raampje opgesloten zitten. Wat een naar gezicht! Ik heb wel ergere dingen gezien in mijn leven, maar dit greep me wel erg aan. Zo kan het leven in Gambia dus ook zijn.
03 December 2006 - 18:42
Mary Farla:
Ik denk dat de politie daar ook anders met mensen omgaat dan dat ze hier in nederland doen. Kan me voorstellen dat het geen prettig gezicht was.